21-05-04

Season 2; disk 1.

1. When she was bad.
De zomer loopt op zijn einde en Buffy zit in een dip. Xander en Willow maken zich grote zorgen om haar. Helemaal omdat de afstand tussen Buffy en Angel ook steeds groter aan het worden is. Als Cordelia en Jenny Calendar worden ontvoerd, is Buffy ervan overtuigd dat zij de enige is die hen en de wereld kan redden.
2. Some assembly required.
Cordelia staat op het punt letterlijk haar hoofd te verliezen. Als er op mysterieuze wijze lichaamsdelen verdwijnen van begraven meisjes, ontdekt Buffy dat die delen gebruikt worden om de perfecte vrouw te creëren. Het enige wat nog niet is verdwenen is een hoofd...
3. School hard.
Spike en Drusilla komen bij Angel op bezoek voor de Nacht van Sint Vigeous. Buffy zal haar klasgenoten, de directeur en haar moeder moeten beschermen tegen gasten die ongenodigd de ouderavond komen verstoren. Het moeilijkste is echter om haar geheim te bewaren.
4. Inca mummy girl.
Tijdens een excursie naar het Nationaal Historisch Museum verdwijnt er een studente. Buffy en Giles denken dat een sexy Peruaanse uitwisselingsstudente er meer vanaf weet. Xander is in de ban van haar schoonheid en negeert de waarschuwingen van Buffy.
 
1998

Trailer season 2: http://www.totaleclips.com/Player/SplashHollywoodVideoCom...

01:15 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.