21-05-04

Season 2; disk 2.

5. Reptile boy.
Voor Buffy en Cordelia mondt een studentenfeest uit in een totale nachtmerrie wanneer ze als menselijk offer worden aangeboden aan een weerzinwekkend half-mens, half-slang wezen.
6. Halloween.
Buffy's Halloween kostuum zorgt ervoor dat ze haar krachten aan het verliezen is. Als ze met Xander en Willow langs de deuren gaat op Halloween, veranderen de kinderen in de personages waarin ze verkleed zijn. Zou de bibliothecaris Giles er toevallig iets mee te maken hebben?
7. Lie to me.
Prille liefde kan een probleem vormen; vooral wanneer Buffy haar grote liefde uit de vierde klas onverwachts tegen het lijf loopt. Hij wil haar graag aan Spike uitleveren in ruil voor onsterfelijkheid. Ondertussen vertelt Angel over zijn vroegere relatie met Drusilla.
8. The dark age.
De toekomst ziet er niet al te best uit voor Giles en Jenny Calendar. Giles' anders zo rustige bestaan wordt volledig verstoord wanneer een misdrijf met zijn verleden in verband wordt gebracht. Buffy en Angel zijn op zoek naar een manier om Jenny te redden van een demon die bezit heeft genomen van haar ziel.
 
1998

01:29 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.