23-05-04

Season 2; disk 4.

13. Surprise.
Spike en Drusilla proberen de afgesneden lichaamsdelen van De Rechter bij elkaar te brengen om ze zo als dodelijk wapen te gebruiken tegen Buffy. Angel begint steeds meer menselijke trekjes te krijgen, maar tijdens een intiem moment met Buffy dreigt Angel's ziel te worden vernietigd.
14. Innocence.
Na een hartstochtelijke ontmoeting tussen Angel en Buffy, verandert Angel terug in de kwaadaardige Angelus. Zij realiseert zich dat ze hem nu moet vernietigen. De relatie tussen Giles en Jenny Calendar neemt een onverwachte wending, en Willow is zwaar teleurgesteld als zij erachter komt dat Xander een verhouding heeft met Cordelia.
15. Phases.
Als een weerwolf Sunnydale bezoekt, is het aan Buffy en haar bende om de mensen te beschermen tegen de duivelse indringer. Willow is teveel met haar hoofd in de wolken sinds ze Oz heeft ontmoet. Ze realiseert zich dan ook helemaal niet wat voor gevaar er boven haar hoofd hangt.
16. Bewitched, bothered and bewildered.
Op Valentijnsdag verbreekt Cordelia onder druk van haar vrienden haar relatie met Xander. Hij weet een heks zover te krijgen dat ze Cordelia betovert. De betovering heeft echter een averechtse werking en al snel beginnen alle vrouwen van Sunnydale High Xander in een ander licht te zien.
 
1998

16:19 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.