23-05-04

Season 2; disk 5.

17. Passion.
Angelus' obsessie om Buffy te kwellen neemt een gevaarlijke wending als hij steeds dichterbij haar en haar huis komt. Buffy ziet zich genoodzaakt een goed gesprek aan te gaan met haar moeder. Jenny gebruikt alles wat in haar macht ligt om haar fouten recht te zetten, helemaal wat betreft Giles.
18. Killed by death.
Buffy belandt met hevige koorts in het ziekenhuis waar ze een klein kind ontmoet. In zijn aanwezigheid beleeft ze heftige nachtmerries uit haar verleden en het heden. Xander poogt de herstellende Buffy te beschermen tegen de woedende Angelus, die haar nog steeds lastig valt. Cordelia is hevig jaloers omdat Xander zoveel tijd met Buffy doorbrengt.
19. I only have eyes for you.
Buffy roept de hulp in van haar vrienden om een laatste rustplaats te vinden voor een gefolterde geest die door de gangen van Sunnydale High zwerft. In de tussentijd probeert een lijdende Giles erachter te komen of die geest niet toevallig Jenny is die een boodschap van de andere kant aan hem probeert door te geven.
20. Go fish.
Iets is helemaal niet in de haak wanneer een monster leden van het zwemteam aanvalt. Terwijl Buffy besluit als beschermer van het team op te treden, gaat Xander 'undercover' om de echte reden te zoeken waarom er leden van het team verdwijnen.
 
1998

16:34 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.