24-05-04

Season 3; disk 1.

1. Anne.
Buffy is nog steeds spoorloos en de rest van de bende keert terug. Wanneer Buffy, die een verzonnen identiteit heeft, wordt herkend in een klein restaurantje, begint zij haar gevecht om uit het schimmenrijk naar huis terug te keren.
2. Dead man's party.
Als Buffy thuiskomt, dan blijkt dat schoolhoofd Snyder haar niet meer op de school toe wil laten. Willow lijkt haar te ontwijken en haar moeder denkt erover om haar naar een kostschool voor meisjes te sturen. Heeft Buffy er nog wel zin in wanneer er zombies het stadje binnen komen vallen?
3. Faith, hope and trick.
Er is een nieuwe 'slayer', genaamd Faith, in de stad. Tot grote ergernis van Buffy vestigt zij zich in Buffy's territorium. Maar al snel bundelen de twee hun krachten wanneer zij bedreigd worden door Kakistos, Mr. Trick en een groep vampieren.
4. Beauty and the beasts.
Oz is volledig in een weerwolf veranderd en zit opgesloten in de bibliotheek. Willow vraagt aan Xander of hij op Oz wil passen. Maar Xander valt in slaap en een vriend van Oz wordt flink toegetakeld. Heeft Oz dit nu op zijn geweten... of is het Angel, die in een nogal verwilderde staat verkeert?
 
1999

16:13 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.