24-05-04

Season 3; disk 2.

5. Homecoming.
Het schooljaar nadert zijn einde en er heerst spanning. Buffy komt te laat voor haar foto in het jaarboek en daagt Cordelia uit in de strijd voor "Schoolkoningin van het jaar". Scott maakt het uit met Buffy, terwijl Willow en Xander elkaar hartstochtelijk kussen. Mr.Trick geeft de aftrap voor het "Vampierendodersfeest".
6. Band candy.
Terwijl Buffy zich druk maakt over haar schooltoetsen, roept schoolhoofd Snyder de hulp in van de studenten om snoep te gaan verkopen om geld bij elkaar te krijgen voor nieuwe uniforms voor de band. Iedereen weet dat kinderen van snoep houden, maar wat deze chocoladerepen met de volwassenen van Sunnydale doen, is alles behalve zoet...
7. Revelations.
Faith's nieuwe 'watcher' arriveert en brengt verontrustend nieuws. Zij moet een rapport uitbrengen over de prestaties van Giles. Een duivelse geest, genaamd Lagos, is op weg naar Sunnydale om de Handschoen van Myhnegon te zoeken. Tot overmaat van ramp ontdekt Giles dat Angel terug is... en dat hij de Handschoen heeft!
8. Lover's walk.
De liefde verliest haar magische toverkracht en laat een spoor van gebroken harten achter in Sunnydale. Spike geeft Angel en Buffy de schuld wanneer Drusilla met hem breekt. Cordelia en Oz betrappen een zoenende Xander en Willow. Buffy besluit dat het tijd wordt om niet meer om te gaan met Angel.
 
1999

16:31 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.