25-05-04

Season 3; disk 4.

12. Helpless.
Buffy nadert haar 18de verjaardag en begint plotseling haar krachten te verliezen. Wanneer zij van Giles hoort dat het om een test gaat, voelt zij zich door hem verraden. Terwijl zij vecht om haar krachten weer terug te krijgen, wordt Giles ontslagen wegens onpartijdigheid.
13. The zeppo.
Is Xander zijn 'cool' aan het verliezen? Door een reeks gebeurtenissen komt Cordelia erachter dat hij nutteloos is in vergelijking met zijn vrienden. Zijn vrienden zijn namelijk allemaal vampierdoders en weerwolven. Xander besluit het tegendeel te bewijzen, maar als hij zich aansluit bij een bende en bovendien ook nog vreemdgaat met Faith, zou hem dat wel eens meer problemen kunnen brengen dan ooit.
14. Bad girls.
Mr. Trick brengt de zwaarden van de El Eliminati vampieren naar burgemeester Wilkins, die niet wil dat er ook maar iets de aanstaande inwijding in de weg zal staan. Maar Buffy en Faith zijn vastbesloten de Eliminati te weerhouden en niets zal hen tegenhouden.
15. Consequences.
Buffy moet de moord op Finch onderzoeken, alhoewel Giles het tijdverlies vindt. Als zij door iedereen, inclusief de politie, worden ondervraagd, slaan Buffy en Faith al snel aan het kibbelen over het feit of zij de waarheid zullen vertellen over hun betrokkenheid.
 
1999

16:25 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.