25-05-04

Season 3; disk 6.

20. The prom.
Het enige wat de studenten nog meer zorgen baart dan een date vinden voor het schoolfeest, is de vraag of zij veilig zijn voor de helhonden. Deze zijn namelijk losgelaten in het chemisch laboratorium van Oz. Alhoewel Angel het heeft uitgemaakt met Buffy, verschijnt hij toch tijdens het schoolbal om de grote avond met haar te delen.
21 & 22. Graduation day.
Terwijl de bende zich voorbereidt op de diplomauitreiking, gaan zij door met het zoeken naar een manier om de Verrijzenis van de burgemeester te voorkomen. Angel wordt door Faith beschoten met een giftige pijl. De enige remedie om hem te genezen is het aftappen van Faith's bloed, hetgeen haar dood zou betekenen.
 
1999

19:00 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 3; disk 5.

16. Doppelgangland.
Gedoemd om te leven als een sterveling sinds haar amulet door Buffy werd vernietigd, smeekt Anya een demon om haar krachten terug te geven. Wanneer zij Willow benadert voor hulp, gaat Willow akkoord...
17. Enemies.
Een demon biedt aan Buffy en Faith de boeken der Verrijzenis te koop aan. Maar Faith vermoordt de duivelse geest en steelt de boeken. Wanneer Angel weigert om Faith te helpen, roept de burgemeester een geheimzinnige duivel in om Angel van zijn ziel te beroven.
18. Earshot.
Na een kleverig gevecht met een paar demonen, dringt levendig demonendrab in de huid van Buffy. Eerst is ze niet echt blij met wat er met haar lichaam gebeurt, tot ze plezier begint te krijgen in haar nieuwgevonden krachten...
19. Choises.
Hoewel Buffy toegelaten is aan de Northwestern University, is iedereen het erover eens dat zij Sunnydale niet kan verlaten. Alleen Buffy en haar moeder zien geen probleem. Wanneer Wesley haar vertelt dat zij niet weg kan, besluit Buffy onmiddellijk in het offensief te gaan tegen de burgemeester, in plaats van de Verrijzenis af te wachten.
 
1999

18:27 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 3; disk 4.

12. Helpless.
Buffy nadert haar 18de verjaardag en begint plotseling haar krachten te verliezen. Wanneer zij van Giles hoort dat het om een test gaat, voelt zij zich door hem verraden. Terwijl zij vecht om haar krachten weer terug te krijgen, wordt Giles ontslagen wegens onpartijdigheid.
13. The zeppo.
Is Xander zijn 'cool' aan het verliezen? Door een reeks gebeurtenissen komt Cordelia erachter dat hij nutteloos is in vergelijking met zijn vrienden. Zijn vrienden zijn namelijk allemaal vampierdoders en weerwolven. Xander besluit het tegendeel te bewijzen, maar als hij zich aansluit bij een bende en bovendien ook nog vreemdgaat met Faith, zou hem dat wel eens meer problemen kunnen brengen dan ooit.
14. Bad girls.
Mr. Trick brengt de zwaarden van de El Eliminati vampieren naar burgemeester Wilkins, die niet wil dat er ook maar iets de aanstaande inwijding in de weg zal staan. Maar Buffy en Faith zijn vastbesloten de Eliminati te weerhouden en niets zal hen tegenhouden.
15. Consequences.
Buffy moet de moord op Finch onderzoeken, alhoewel Giles het tijdverlies vindt. Als zij door iedereen, inclusief de politie, worden ondervraagd, slaan Buffy en Faith al snel aan het kibbelen over het feit of zij de waarheid zullen vertellen over hun betrokkenheid.
 
1999

16:25 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-05-04

Season 3; disk 3.

9. The wish.
Cordelia ontdekt dat je voorzichtig moet zijn met wat je wenst. Wanneer zij haar nieuwe vriendin Anya vertelt dat Buffy de schuld is van al haar problemen, ontketent Cordelia een duivelse geest van wie slechts Buffy haar kan bevrijden.
10. Amends.
Het is Kerst, maar er is helemaal geen kerstgevoel in Sunnydale. Wanneer Buffy, Giles en de bende gaan onderzoeken wat de reden is waarom Angel teruggestuurd werd naar de aarde, leidt dit hen naar "The First Evil" en de eerste sneeuw die Sunnydale ooit heeft gezien. Ondertussen besluiten Oz en Willow om hun relatie nog een kans te geven.
11. Gingerbread.
Wanneer twee kleine kinderen dood worden aangetroffen, schuift de hele stad de schuld op hekserij. Wanneer heksenatributen in het kluisje van Willow worden gevonden, gelooft niemand dat die bedoeld waren voor een speciaal verjardagscadeau voor Buffy.
 
1999

16:44 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 3; disk 2.

5. Homecoming.
Het schooljaar nadert zijn einde en er heerst spanning. Buffy komt te laat voor haar foto in het jaarboek en daagt Cordelia uit in de strijd voor "Schoolkoningin van het jaar". Scott maakt het uit met Buffy, terwijl Willow en Xander elkaar hartstochtelijk kussen. Mr.Trick geeft de aftrap voor het "Vampierendodersfeest".
6. Band candy.
Terwijl Buffy zich druk maakt over haar schooltoetsen, roept schoolhoofd Snyder de hulp in van de studenten om snoep te gaan verkopen om geld bij elkaar te krijgen voor nieuwe uniforms voor de band. Iedereen weet dat kinderen van snoep houden, maar wat deze chocoladerepen met de volwassenen van Sunnydale doen, is alles behalve zoet...
7. Revelations.
Faith's nieuwe 'watcher' arriveert en brengt verontrustend nieuws. Zij moet een rapport uitbrengen over de prestaties van Giles. Een duivelse geest, genaamd Lagos, is op weg naar Sunnydale om de Handschoen van Myhnegon te zoeken. Tot overmaat van ramp ontdekt Giles dat Angel terug is... en dat hij de Handschoen heeft!
8. Lover's walk.
De liefde verliest haar magische toverkracht en laat een spoor van gebroken harten achter in Sunnydale. Spike geeft Angel en Buffy de schuld wanneer Drusilla met hem breekt. Cordelia en Oz betrappen een zoenende Xander en Willow. Buffy besluit dat het tijd wordt om niet meer om te gaan met Angel.
 
1999

16:31 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 3; disk 1.

1. Anne.
Buffy is nog steeds spoorloos en de rest van de bende keert terug. Wanneer Buffy, die een verzonnen identiteit heeft, wordt herkend in een klein restaurantje, begint zij haar gevecht om uit het schimmenrijk naar huis terug te keren.
2. Dead man's party.
Als Buffy thuiskomt, dan blijkt dat schoolhoofd Snyder haar niet meer op de school toe wil laten. Willow lijkt haar te ontwijken en haar moeder denkt erover om haar naar een kostschool voor meisjes te sturen. Heeft Buffy er nog wel zin in wanneer er zombies het stadje binnen komen vallen?
3. Faith, hope and trick.
Er is een nieuwe 'slayer', genaamd Faith, in de stad. Tot grote ergernis van Buffy vestigt zij zich in Buffy's territorium. Maar al snel bundelen de twee hun krachten wanneer zij bedreigd worden door Kakistos, Mr. Trick en een groep vampieren.
4. Beauty and the beasts.
Oz is volledig in een weerwolf veranderd en zit opgesloten in de bibliotheek. Willow vraagt aan Xander of hij op Oz wil passen. Maar Xander valt in slaap en een vriend van Oz wordt flink toegetakeld. Heeft Oz dit nu op zijn geweten... of is het Angel, die in een nogal verwilderde staat verkeert?
 
1999

16:13 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-05-04

Season 2; disk 6.

21 & 22. Becoming.
Buffy komt terecht in een mix van samenzweringen, spanning en liefdesverdriet als zij besloten heeft om voor eens en altijd met Angel/Angelus af te rekenen. De beslissing wordt nog complexer als Willow het geheim vindt om Angel te genezen. Angelus daarentegen zou liever een duivelse geest opgraven dan terug te keren als Angel naar Buffy.
 
1998

16:40 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disk 5.

17. Passion.
Angelus' obsessie om Buffy te kwellen neemt een gevaarlijke wending als hij steeds dichterbij haar en haar huis komt. Buffy ziet zich genoodzaakt een goed gesprek aan te gaan met haar moeder. Jenny gebruikt alles wat in haar macht ligt om haar fouten recht te zetten, helemaal wat betreft Giles.
18. Killed by death.
Buffy belandt met hevige koorts in het ziekenhuis waar ze een klein kind ontmoet. In zijn aanwezigheid beleeft ze heftige nachtmerries uit haar verleden en het heden. Xander poogt de herstellende Buffy te beschermen tegen de woedende Angelus, die haar nog steeds lastig valt. Cordelia is hevig jaloers omdat Xander zoveel tijd met Buffy doorbrengt.
19. I only have eyes for you.
Buffy roept de hulp in van haar vrienden om een laatste rustplaats te vinden voor een gefolterde geest die door de gangen van Sunnydale High zwerft. In de tussentijd probeert een lijdende Giles erachter te komen of die geest niet toevallig Jenny is die een boodschap van de andere kant aan hem probeert door te geven.
20. Go fish.
Iets is helemaal niet in de haak wanneer een monster leden van het zwemteam aanvalt. Terwijl Buffy besluit als beschermer van het team op te treden, gaat Xander 'undercover' om de echte reden te zoeken waarom er leden van het team verdwijnen.
 
1998

16:34 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disk 4.

13. Surprise.
Spike en Drusilla proberen de afgesneden lichaamsdelen van De Rechter bij elkaar te brengen om ze zo als dodelijk wapen te gebruiken tegen Buffy. Angel begint steeds meer menselijke trekjes te krijgen, maar tijdens een intiem moment met Buffy dreigt Angel's ziel te worden vernietigd.
14. Innocence.
Na een hartstochtelijke ontmoeting tussen Angel en Buffy, verandert Angel terug in de kwaadaardige Angelus. Zij realiseert zich dat ze hem nu moet vernietigen. De relatie tussen Giles en Jenny Calendar neemt een onverwachte wending, en Willow is zwaar teleurgesteld als zij erachter komt dat Xander een verhouding heeft met Cordelia.
15. Phases.
Als een weerwolf Sunnydale bezoekt, is het aan Buffy en haar bende om de mensen te beschermen tegen de duivelse indringer. Willow is teveel met haar hoofd in de wolken sinds ze Oz heeft ontmoet. Ze realiseert zich dan ook helemaal niet wat voor gevaar er boven haar hoofd hangt.
16. Bewitched, bothered and bewildered.
Op Valentijnsdag verbreekt Cordelia onder druk van haar vrienden haar relatie met Xander. Hij weet een heks zover te krijgen dat ze Cordelia betovert. De betovering heeft echter een averechtse werking en al snel beginnen alle vrouwen van Sunnydale High Xander in een ander licht te zien.
 
1998

16:19 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disk 3.

9 & 10. What's my line?
Buffy en Angel hebben eindelijk een afspraakje. Spike en Angel zijn op jacht naar elkaar en Buffy ontmoet een nieuwe bondgenoot, de slayer Kendra.
11. Ted.
Buffy's moeder heeft een nieuwe vriend. Iedereen is gek op hem... behalve Buffy. Zij verdenkt hem ervan een totaal ander persoon te zijn. Giles is druk bezig om zijn relatie met Jenny te redden, terwijl Xander en Cordelia hun relatie verborgen houden voor de buitenwereld.
12. Bad eggs.
Buffy en haar bende krijgen op school een opdracht over het op-kinderen-passen. De proeven verlopen echter een beetje rotter dan gepland. Dingen beginnen pas echt uit de hand te lopen wanneer het stadje wordt bezocht door twee 'wildwest' vampieren die op zoek zijn naar Buffy.
 
1998

16:04 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-05-04

Season 2; disk 2.

5. Reptile boy.
Voor Buffy en Cordelia mondt een studentenfeest uit in een totale nachtmerrie wanneer ze als menselijk offer worden aangeboden aan een weerzinwekkend half-mens, half-slang wezen.
6. Halloween.
Buffy's Halloween kostuum zorgt ervoor dat ze haar krachten aan het verliezen is. Als ze met Xander en Willow langs de deuren gaat op Halloween, veranderen de kinderen in de personages waarin ze verkleed zijn. Zou de bibliothecaris Giles er toevallig iets mee te maken hebben?
7. Lie to me.
Prille liefde kan een probleem vormen; vooral wanneer Buffy haar grote liefde uit de vierde klas onverwachts tegen het lijf loopt. Hij wil haar graag aan Spike uitleveren in ruil voor onsterfelijkheid. Ondertussen vertelt Angel over zijn vroegere relatie met Drusilla.
8. The dark age.
De toekomst ziet er niet al te best uit voor Giles en Jenny Calendar. Giles' anders zo rustige bestaan wordt volledig verstoord wanneer een misdrijf met zijn verleden in verband wordt gebracht. Buffy en Angel zijn op zoek naar een manier om Jenny te redden van een demon die bezit heeft genomen van haar ziel.
 
1998

01:29 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disk 1.

1. When she was bad.
De zomer loopt op zijn einde en Buffy zit in een dip. Xander en Willow maken zich grote zorgen om haar. Helemaal omdat de afstand tussen Buffy en Angel ook steeds groter aan het worden is. Als Cordelia en Jenny Calendar worden ontvoerd, is Buffy ervan overtuigd dat zij de enige is die hen en de wereld kan redden.
2. Some assembly required.
Cordelia staat op het punt letterlijk haar hoofd te verliezen. Als er op mysterieuze wijze lichaamsdelen verdwijnen van begraven meisjes, ontdekt Buffy dat die delen gebruikt worden om de perfecte vrouw te creëren. Het enige wat nog niet is verdwenen is een hoofd...
3. School hard.
Spike en Drusilla komen bij Angel op bezoek voor de Nacht van Sint Vigeous. Buffy zal haar klasgenoten, de directeur en haar moeder moeten beschermen tegen gasten die ongenodigd de ouderavond komen verstoren. Het moeilijkste is echter om haar geheim te bewaren.
4. Inca mummy girl.
Tijdens een excursie naar het Nationaal Historisch Museum verdwijnt er een studente. Buffy en Giles denken dat een sexy Peruaanse uitwisselingsstudente er meer vanaf weet. Xander is in de ban van haar schoonheid en negeert de waarschuwingen van Buffy.
 
1998

Trailer season 2: http://www.totaleclips.com/Player/SplashHollywoodVideoCom...

01:15 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 1; disk 3.

9. The puppet show.
Iets of iemand probeert de deelnemers van de talentenjacht te vermoorden met de bedoeling hun organen te bemachtigen. Alle ogen zijn gericht op de enge buiksprekende pop Sid.
10. Nightmares.
Wanneer ieders nachtmerries werkelijkheid worden, moet Buffy haar mentale kracht aanspreken om de verschrikkelijke dromen te stoppen.
11. Out of mind, out of sight.
Cordelia stelt zich kandidaat voor de Mei Koningin verkiezing. De bovennatuurlijke krachten van een onpopulair meisje werken haar echter tegen met gevaarlijke gevolgen voor Buffy en haar vrienden.
12. Prophecy girl.
Buffy's toekomst ziet er niet rooskleurig uit als Giles een eeuwenoud boek terug vindt waarin Buffy's dood en het einde van de wereld worden voorspeld. Buffy is echter vastbesloten te overleven en te feesten tijdens het Lentefeest.
 
1997

00:35 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 1; disk 2.

5. Never kill a boy on the first date.
Buffy gaat voor de verandering uit met een klasgenoot. Maar haar date wordt ruw verstoord door een vampierencomplot om har naar de Hel te sturen.
6. The pack.
Buffy en Willow ontdekken dat alle mannen in beesten zijn veranderd als Xander en de andere jongens bezeten zijn door bloeddorstige duivelse hyena's. Buffy probeert de beestenboel op te ruimen.
7. Angel.
Buffy komt tot de ontdekking dat ze zich onweerstaanbaar aangetrokken voelt tot de mysterieuze Angel. Ze moet zich echter terugtrekken wanneer ze zijn vreselijke geheim en duistere verleden ontdekt.
8. I robot... you Jane.
Buffy en Giles bekampen een duivelse geest die sinds de Middeleeuwen gevangen zit en nu ronddoolt in cyberspace. Ondertussen raast Willow verliefd op een mysterieuze chat-vriend.
 
1997

00:24 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-05-04

Season 1; disk 2.

5. Never kill a boy on the first date.
Buffy gaat voor de verandering uit met een klasgenoot. Maar deze date wordt ruw verstoord door een vampierencomplot om haar naar de Hel te sturen.
6. The pack.
Buffy en Willow ontdekken dat alle mannen in beesten zijn veranderd als Xander en de andere jongens bezeten zijn door bloeddorstige duivelse hyena's. Buffy probeert de beestenboel op te ruimen.
7. Angel.
Buffy komt tot de ontdekking dat ze zich onweerstaanbaar aangetrokken voelt tot de mysterieuze Angel. Ze moet zich echter terugtrekken wanneer ze zijn vreselijke geheim en duistere verleden ontdekt.
8. I robot... you Jane.
Buffy en Giles bekampen een duivelse geest die sinds de Middeleeuwen gevangen zit en nu ronddoolt in cyberspace. Ondertussen raakt Willow verliefd op een mysterieuze chat-vriend.
 
1997

17:58 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 1; disk 1.

1. Welcome to the Hellmouth.
Tweedejaarsstudente Buffy Summers stapt over op Sunnydale High om een frisse start te maken. Ze ontsnapt echter niet aan haar lot als vampierdoder aangezien het Kwaad ook in het rustige voorstadje Sunnydale huist.
2. The harvest.
Buffy levert een gevecht van leven en dood met de 'Master', een boosaardige poging van een vampier om lekkere hapjes te maken van haar nieuwe vrienden en de poorten tot de Hel weer te openen.
3. Witch.
De schoolsfeer wordt danig verpest als de repetities van de cheerleaders een bovennatuurlijke wending nemen en Buffy slachtoffer wordt van een betovering door een machtige, anonieme heks.
4. Teacher's pet.
Buffy stoort zich aan de plaatsvervangende biologielerares die de jongens op Sunnydale High verleidt en verslindt.
 
1997

Trailer season 1: http://www.fox.co.uk/buffy/trailers/buffy_s1_hi.mov

17:43 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |