01-06-04

Season 4; disk 2.

5. Beer bad.
Wanneer Buffy bevriend raakt met een groep oudere studenten die haar overhalen om samen hun zorgen te verdrinken, wordt barkeeper Xander achterdochtig wanneer Buffy en haar nieuwe vrienden terugkeren naar hun italio.
6. Wild at heart.
Buffy doet haar best om Willow te troosten wanneer Oz zijn zinnen heeft gezet op een andere vrouw, Veroca. Zelfs nadat aan het licht is gekomen dat zijn interesse voortkomt uit het feit dat zij ook een weerwolf is, blijken zijn primaire instincten te sterk om hier het hoofd aan te kunnen bieden.
7. The Initiative.
Zonder dat Buffy en haar vrienden het weten, is Spike door een commando eenheid gevangen genomen door The Initiative, een geheimzinnig ondergronds laboratorium, dat zich onder de straten van U.C. Sunnydale bevindt.
8. Pangs.
Angel houdt zich schuil in Sunnydale en probeert Buffy te beschermen. Haar perfecte Thanksgivingfeest wordt verstoord door de oorspronkelijke bewoners van Sunnydale, Chumash Indianen. Deze geesten zijn tot leven gekomen om het onrecht dat hun volk is aangedaan  recht te zetten.
 
2000

17:05 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.