01-06-04

Season 4; disk 2.

5. Beer bad.
Wanneer Buffy bevriend raakt met een groep oudere studenten die haar overhalen om samen hun zorgen te verdrinken, wordt barkeeper Xander achterdochtig wanneer Buffy en haar nieuwe vrienden terugkeren naar hun italio.
6. Wild at heart.
Buffy doet haar best om Willow te troosten wanneer Oz zijn zinnen heeft gezet op een andere vrouw, Veroca. Zelfs nadat aan het licht is gekomen dat zijn interesse voortkomt uit het feit dat zij ook een weerwolf is, blijken zijn primaire instincten te sterk om hier het hoofd aan te kunnen bieden.
7. The Initiative.
Zonder dat Buffy en haar vrienden het weten, is Spike door een commando eenheid gevangen genomen door The Initiative, een geheimzinnig ondergronds laboratorium, dat zich onder de straten van U.C. Sunnydale bevindt.
8. Pangs.
Angel houdt zich schuil in Sunnydale en probeert Buffy te beschermen. Haar perfecte Thanksgivingfeest wordt verstoord door de oorspronkelijke bewoners van Sunnydale, Chumash Indianen. Deze geesten zijn tot leven gekomen om het onrecht dat hun volk is aangedaan  recht te zetten.
 
2000

17:05 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 4; disk 1.

1. The freshman.
Buffy doet nog steeds haar best om zich aan de strenge regels van het schoolleven aan te passen. Dat valt haar echter zwaarder dan zij had verwacht. Ze verhuist naar een studentenhuis, waar ze te maken krijgt met een nogal labiele kamergenote en met de nodige complicaties van het uitgaan met mannelijke studenten.
2. Living conditions.
Het leven in het studentenhuis blijkt voor Buffy een hele opgave te zijn wanneer haar kamergenoot haar gek maakt met haar bizarre gewoontes.
3. The harsh of day.
Spike keert terug naar Sunnydale op zoek naar de vampierversie van de Holy Grail. Het is aan Buffy om hem tegen te houden.
4. Fear itself.
Buffy wordt uiteindelijk overhaald om met Willow, Oz en Xander mee te gaan naar een Halloweenfeestje. Door toeval komen zij terecht in een levensecht spookhuis, dat op een onschuldige studentenclub lijkt.
 
2000

16:51 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |