28-07-04

Season 5; disk 1.

1. Buffy vs. Dracula.
Het pad van Buffy kruist de meest legendarische vampier aller tijden, Graaf Dracula. Terwijl Buffy vecht om onder zijn macht uit te blijven, valt Xander aan hem ten prooi. Hij brengt daarmee zichzelf en zijn vrienden in gevaar.
2. Real me.
Zusterlijke rivaliteit steekt de kop op wanneer Buffy zich begint te ergeren aan de voortdurende aanwezigheid van haar kleine zusje Dawn. Totdat Buffy haar moet redden uit de handen van Harmony en haar vampierenbende.
3. The replacement.
Een demon genaamd Totu probeert Buffy te vernietigen, maar helaas voor hem lukt dit niet. Hij splijt Xander in twee lichamen , elk met een verschillend karakter. Als de beide Xanders ieder voor zich zijn vrienden probeert te overtuigen dat hij de echte is, moet Buffy een manier zien te vinden om de Xanders weer bij elkaar te brengen.
4. Out of mind.
De gezondheid van Riley gaat achteruit nadat hij maanden lang als menselijk proefkonijn is gebruikt door The Initiative. Ondertussen heeft Spike zo zijn eigen plannetjes om terug te keren naar zijn kwaadaardige gewoontes, door terug te draaien wat The Initiative hem heeft aangedaan.
 
2001

22:14 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.