28-07-04

Season 5; disk 2.

5. No place like home.
Buffy ontdekt iets over haar "kleine zusje" Dawn, nadat zij een mysterieuze rol heeft gevonden die in verband staat met een groep monniken. Buffy maakt zich echter nog meer zorgen wanneer haar moeder plotseling zonder verklaring ziek voelt.
6. Family.
Wanneer de familie van Tara onverwacht in Sunnydale arriveert, dreigt deze met de onthulling van een geheim dat Tara wanhopig probeert te verbergen. Ondertussen proberen Buffy en Giles het kwaad te ontsluieren dat het huis van de Summers teistert.
7. Fool for love.
Om wat meer te weten te komen over de overwinning van andere slayers, dwingt Buffy Spike ertoe om de details te onthullen hoe hij twee andere slayers vermoordde. De oude herinneringen komen weer naar boven en Spike vertelt over zijn kwalijke verleden als vampier.
8. Shadow.
In een poging om haar zusje Dawn tegen gevaar te beschermen, wordt Buffy geconfronteerd met een boze macht die door Glory is opgeroepen om "The Key" te vinden. Ondertussen moet de ernstig zieke moeder van Buffy nog meer medische onderzoeken ondergaan.
 
2001

22:26 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.